Poslušaj v živo

Title

Artist

Trenutno na sporedu

Potep okoli sveta

12:00 am 3:00 am

Trenutno na sporedu

Potep okoli sveta

12:00 am 3:00 am


Big Foot Mama

Ljubljana, Stožice [Ljubljana]

Informacije
Datum: 3 oktobra, 2020
Čas: 8:30 pm
Lokacija: Ljubljana, Stožice
Naslov: Vojkova cesta 100, 1000 Ljubljana Ljubljana
Dogodek: #
Podrobnosti

Big Foot Mama prihodnje leto praznuje 30 let delovanja in ta veličastni jubilej bodo okronali z velikim koncertom v Areni Stožice v Ljubljani: 3. oktobra 2020!

Svoj prvi koncert so odigrali 14. septembra 1990. Prihodnje leto bo od tega minilo trideset let!

Vmes se je zgodila zgodovina: osem studijskih albumov, na desetine ponarodelih pesmi in ikoničnih videospotov, na tisoče koncertov, dokumentarni film in razprodane velike dvorane – vse to je veličastna statistika, ki pa malo pove o tem, kaj pomeni 30 let – v dobrem in slabem – živeti za bend. To vedo samo trdne družine.

Big Foot Mama je  v tem času iz najstniškega fenomena zrasla v rock’n’roll institucijo, ki jo vsako leto odkrije nova generacija mladih. Vse pogosteje se na njihovih koncertih pojavljajo že tri starostne generacije. Vsaka je odraščala v svojem obdobju Big Foot Mame, medtem pa so odrastli tudi fantje:

»Če poslušate naše plošče od prve do zadnje, lahko vidite, kako smo odaščali kot ljudje, vsak album je odraz načina razmišljanja in poetike izražanja v tistem času, kot nekakšna paleta različnih življenjskih obdobij,« pravijo Bigfooti.

Zgodovina govori sama zase, saj so Bigfooti uspeli ohraniti status rock velikanov, mnogi jim že pravijo legende.

Spodobi se, da tako visok jubilej dobi mesto v zgodovini skupine: Big Foot Mama najavlja veliki koncert v ljubljanski Areni Stožice prihodnje leto, 3. oktobra 2020!

Dodaj na googlov koledar

Add Now